Webinar richtlijn scheiding

In dit webinar op 8 oktober 2020 wordt ingegaan op de belangrijkste aanpassingen in de herziene richtlijn Scheiding en de toepassingen van de richtlijn in de praktijk. Inge van der Valk (eerste auteur van de herziene richtlijn) en Gerda de Boer (ouderschapsbemiddelaar en lid van het platform Scheiden zonder Schade namens NIP en NVO) geven beiden een korte presentatie waarna zijn in zullen gaan op vragen van deelnemers.

Over de sprekers

Gerda de Boer

Gerda de Boer werkt al jaren met kinderen en volwassenen en is als orthopedagoog sinds ruim 20 jaar gespecialiseerd in hulp aan gescheiden ouders en hun kinderen.
“De gevolgen van scheiding zijn groot voor alle betrokkenen, kinderen in het bijzonder. Ik ben gedreven om de kwaliteit van de hulp zowel op individueel als op maatschappelijk niveau te optimaliseren, om zo de nadelige en schadelijke gevolgen te beperken.”

Inge van der ValkInge van der Valk werkt als docentonderzoeker bij de onderzoeksgroep Jeugd & Gezin van het departement pedagogische wetenschappen bij de Universiteit Utrecht. Hier doet zij onderzoek naar scheiding van ouders en het functioneren van kinderen.

Datum en tijd

8 oktober 2020 van 16:00 tot 17:00 uur.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.

Aanmelden

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. Het maximum van vijfhonderd deelnemers is inmiddels bereikt.

Reageer!