Meld je nu aan: webinar over de richtlijn Kinderen van Ouders met Psychische en/of Verslavingsproblemen

Voor Kinderen van Ouders met Psychische en/of Verslavingsproblemen (KOPP/KOV) kan opgroeien in die situatie ingrijpende gevolgen hebben. Gelukkig groeit een groot deel zonder problemen op. Het is belangrijk om kinderen en gezinnen die wél een verhoogd risico lopen vroegtijdig op te sporen en gepaste interventies in te zetten. Op 19 juni van 10.00 tot 11.00 uur vindt er een webinar plaats over dit onderwerp.

Programma

Gastspreker Anouk de Gee, projectleider KOPP/KOV bij het Trimbos Instituut, neemt je mee in de aanbevelingen om een inschatting te maken van de problematiek die bij de ouders speelt, hoe je vlot kunt handelen en hoe je het gesprek voert. Ook vertelt ze hoe je deze problematiek voorkomt of vermindert, en hoe je kunt versterken wat er al goed gaat binnen het gezin.

Deel vooraf je vragen

Heb je nu al vragen die je graag beantwoord ziet? Dan horen we dat graag. Stuur uiterlijk 22 mei een mail naar info@richtlijnenjeugdhulp.nl met als titel ‘input webinar KOPP/KOV’.

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Kun je er niet bij zijn? Je kunt het webinar ook op een later moment terugkijken. We delen achteraf een link naar de opname. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en website in de gaten.

Reageer!