Implementatieworkshops: laatste plekken beschikbaar

In september en oktober organiseren we twee digitale workshops over de implementatie van de richtlijnen. Wil jij erbij zijn? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

Train-de-Trainer ‘Vind je weg door het woud’, 20 september 2021

Hoe gebruik je de richtlijnen in je dagelijkse praktijk, bijvoorbeeld bij een casuïstiekbespreking? Hoe kun je collega’s daarbij ondersteunen? Hoe kun je je team of organisatie meenemen in het werken met richtlijnen?

Aan de hand van de bestaande workshop ‘vind je weg door het woud’ gaan we dit verder onderzoeken. Heb je interesse? Meld je aan voor de online workshop op 20 september van 14.30 tot 16.00 uur. Na bevestiging van deelname krijg je de voorbereidende opdracht toegestuurd.

Dialoogsessie implementatie richtlijnen, 30 september en 7 oktober 2021

Hoe krijg je iedereen in je team mee om te werken met de richtlijnen? Wat doe jij in je team aan activiteiten op het gebied van de richtlijnen? Wat gaat goed? Waar loop je tegenaan?

Wil je graag in gesprek met andere professionals om uit te wisselen over voorwaarden en acties om de richtlijnen te laten landen in je eigen team? Meld je aan voor de dialoogsessie op 30 september of op 7 oktober van 9.00 tot 10.30 uur. De korte pitch waarin je laat zien hoe je met de richtlijnen werkt binnen het team, geven een eerste aanzet voor uitwisseling. Na bevestiging van deelname krijg je meer uitleg over de voorbereidende opdracht.

Reageer!