Schrijf je nu in voor de inspiratiedag Samen beslissen, samen doen

Hoe versterk je het werken met de richtlijnen in jouw organisatie?

Datum: 5 oktober 2023
Tijd: vanaf 10.00 uur
Plaats: Social Impact Factory in Utrecht
Organisator: NJi, BPSW, NVO en NIP

‘Samen beslissen, samen doen’: een inspiratiedag op 5 oktober die het NJi met de beroepsverenigingen BPSW, NVO en NIP organiseert in de Social Impact Factory in Utrecht. Het programma staat in het teken van jouw organisatie en het gebruik van de richtlijnen. Samen met jou en je collega gaan we aan de slag vanuit de vraag: Wat heb je binnen jouw organisatie nodig om te kunnen werken met de richtlijnen? Hoe beslis je daar samen over en wat kun je samen doen? Het belooft een dag te worden met veel uitwisseling, interactie en verdieping.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Je schrijft je in met twee personen uit jouw organisatie en het is de bedoeling dat jullie beiden komen.

Update: We hebben al veel inschrijvingen ontvangen, maar er is nog ruimte. Daarom hebben we de inschrijfperiode verlengd. Inschrijven is mogelijk t/m 31 juli. 

Voor wie is de inspiratiedag?
De dag is bedoeld voor 55 duo’s uit verschillende organisaties die in de jeugdhulp en jeugdbescherming werkzaam zijn. En die betrokken zijn bij uitvoering van de zorg, advies of beleid. We zijn op zoek naar duo’s die binnen één organisatie verschillende functies vervullen, zoals een uitvoerend zorgprofessional, beleids- en/of kwaliteitsmedewerker, gedragswetenschapper, opleider, manager of bestuurder. Basiskennis over de richtlijnen is een vereiste.

Programma op maat met jouw inbreng
Voordat we het programma rondmaken, willen we graag van de duo’s weten waar jullie organisatie behoefte aan heeft om het gebruik van de richtlijnen verder te implementeren. Samen beslissen, samen doen; dit start al bij de vormgeving van het programma. Jullie bepalen samen met andere professionals wat er op deze dag aan bod komt. Waar willen jullie over in gesprek met andere organisaties? Waar willen jullie graag kennis over aangereikt krijgen? En welke successen kunnen jullie al delen vanuit jullie organisatie?

Om dat goed in kaart te brengen, vragen wij de duo’s om voor hun organisatie het bijgevoegde formulier in te vullen. Geef ook aan waarom deelname aan deze dag belangrijk is voor jullie organisatie. Met het invullen van het formulier meld je jullie organisatie gelijk aan voor deelname.

Is er plaats voor iedereen?
De inspiratiedag houden we bewust klein om zoveel mogelijk uitwisseling mogelijk te maken. Dat betekent dat er een beperkt aantal organisaties kan deelnemen. De motivatie om deel te nemen is daarbij belangrijk. De keuze om per organisatie in een duo deel te nemen maakt het mogelijk om de verschillende invalshoeken vanuit jouw organisatie in te brengen.

Voorwaarde deelname
Een voorwaarde voor deelname is dat je samen met een collega uit jouw organisatie als tweetal komt. Ook de motivatie voor deelname is van belang. Je vult samen met je collega één formulier in. De aanmelding is compleet na het volledig invullen van het formulier.

Schrijf je nu in!
Inschrijven kan via onderstaande link. Vul het formulier uiterlijk 31 juli in.

Schrijf je in voor de inspiratiedag op 5 oktober

Reageer!