Denk mee over de herziening van richtlijn Middelengebruik

Heb jij in jouw dagelijkse werk te maken met het onderwerp middelengebruik en wil je meedenken over de inhoud van de herziene richtlijn? Of ken je ouders van een kind dat te maken heeft met middelengebruik, die over dit onderwerp willen meedenken? Meld je aan voor de klankbordgroep die digitaal bij elkaar komt op 3 november.  

De klankbordgroep bestaat uit praktijkprofessionals en ervaringsdeskundige ouders. De klankbordgroep wordt gevraagd om input te geven over de aanbevelingen uit de herziene richtlijn Middelengebruik. In een andere bijeenkomst denken jongeren mee over het onderwerp middelengebruik.  

Heb je interesse om aan te sluiten bij de klankbordgroep? Meld je aan voor de online bijeenkomst op donderdag 3 november van 16.00 tot 17.30 uur. Stuur uiterlijk 16 oktober een mailtje naar Manon Donker via info@richtlijnenjeugdhulp.nl en vermeld of je deelneemt als professional of als ouder. Meld je je aan als professional? Dan horen we ook graag bij welke organisatie je werkzaam bent, je functie en van welke beroepsvereniging je (eventueel) lid bent. 

Reageer!